Τρόποι πληρωμής, Ασφάλεια συναλλαγών

Με κάρτα Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

PayPal Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πληρωμές μέσω PayPal. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά!

Αντικαταβολή Δεχόμαστε παραγγελίες επί αντικαταβολή, για αποστολή με κούριερ, μόνο εντός Ελλάδας.

Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται. Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομά σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας στην αιτιολογία. *Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής, βαρύνουν τον εντολέα.* Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση, θα θέλαμε να μας στείλετε το καταθετηριο στο email μας: info@eldorjewellery.gr.