Πολιτική ακύρωσης/επιστροφών

Οποιοσδήποτε πελάτης μας αγοράσει προϊόν από το eldorjewellery.gr διατηρεί το δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημέρων, να επιστρέψει το προϊόν η τα προϊόντα που αγόρασε για οποιονδήποτε λόγο , ακόμα και αναίτια και να ζήτησει αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Για λόγους υγιεινής αλλαγές σε σκουλαρίκια γίνονται αυστηρά εντός 2 ημερών.

Το παραπάνω δικαίωμα υφίσταται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν η τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση , χωρίς να έχουν τεθεί σε λειτουργία η να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει υποστεί φθορά η συσκευασία η το προϊόν καθεαυτό. Σε περίπτωση που το eldorjewellery.gr διαπιστώσει ότι δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί στον πελάτη την αντικατάσταση. Το κόστος επιστροφής του προϊόντος η των προϊόντων προς την έδρα μας βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή. Τα μεταφορικά για την αποστολή του νέου προϊόντος ή προϊόντων που θα επιλέξει ο πελάτης για την αντικατάσταση, επιβαρύνουν τον πελάτη. Tο προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του (απόδειξη, τιμολόγιο).

Επίσης είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eldorjewellery.gr